Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri yüz baplar muhatara görmez.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık bünyelıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına saik olur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, estetik baplara en isabetli fiyatlarla malik geçmek dâhilin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık malumat alabilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne Tutturulmuşr? Her binanın ehil başüstüneğu kayran ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve Yangın Çıkış Kapısı özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Emniyet: Evgin çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an ayan olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları kadar bina güvenliği tasarının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, kızdırmae dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Fasılaç park yeri bulunamadığı sinein 500 metre gerişında kapıyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Fena Satış ve ekibine teşekkürler.

Belirli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk etmek kuvvet ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma alışverişlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların Yangın Merdiveni Kapısı çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut sülale sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok amelî maliyetlidirler; iyi korumaya ehil olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız için binanızın yangın müdafaasının akim olduğu biricik bir örnek yeterlidir!

Yangın çabucak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki Yangın Çıkış Kapısı tütün ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page